22-Pistepirkkoyllätys

24.09.2011 - 18:47 / enna.


Minulla oli suurensuuri kunnia päästä piirtämään Jetin 22-Pistepirkoille tekemään Song Shirt Seriesiin yksi paitakuva. KIITOKSET (tuhannet!) kuuluvat Jetiläisille jotka antoivat minulle mahdollisuuden lähettää ehdotuksia, vaikken olekaan printtejä suunnitellut aiemmin. Ihan uskomatonta! Ja Pistepirkoille, jotka tykkäsivät minun mielikuvitusmotorististani niin että se todellakin päätyi painoon asti.

Tässä se on: Motorcycle Man. Nyt saan sen vihdoinkin jo kertoa kun ne ovat valmiina ja myynnissä! Piirros on minun, mutta Jeti on muokannut kuvan paitaan sopivaksi. Näitä saa nyt sitten 22PP-keikoilta sekä netistä (www.boneshop.net).  Tässä on lady fit, miesten paidat tulossa myöhemmin.

 

 

Tässä on miun alkuperäinen luonnos aiheeseen ”Motorcycle Man”. Minähän en oikeasti tiedä moottoripyöristä mitään, enkä oikein osaa miestäkään piirtää, niin siitä tuli tämmöinen hassu. Piirretty helmikuussa 2011.

Oon ihan onnessani tästä asiasta, 22-PP on minulle hyvin tärkeä ja rakas bändi. KIITOS ja JEE!

Niin ja tässä on itse biisi:

 

Ja Jetin sivu ja blogi:

http://www.jeti.fi/

http://blogofjeti.blogspot.com/

Kategoria: hahmoja, kivvaa, music.2 vastausta - “22-Pistepirkkoyllätys”

  1. aiju Kirjoittaa:

    Ai toi oli sun tekemä? No juku! Kattoin jo tossa aiemmin että uusia paitoja tullu, ja että onpa hieno, ja et jos saan joskus jostain rahaa niin pitäs laittaa tilaukseen…

  2. enna Kirjoittaa:

    Juu, kiitti, näin pääsi käymään:)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Linkit