”Coverversio”: Friikkilän veljekset

5.10.2011 - 23:04 / enna.


Yy!

 

Kaa!

 

Koo!

 

Nee!

 

Plöts!

Sarjiskurssin kotitehtävään tässä meikän versio eräästä Gilbert Sheltonin Fabulous Furry Freak Brothers-tarinasta. Mietin koko viikon että mistä tekisin ja miten ja että tajusinko ees tehtävänannon oikein, ja sitten oli vaan jo pakko päättää mistä teen ja otin nuo Friikkilät. Tuhersin tämän tänä iltana viime hetken paniikissa. Oisin kyllä voinut kokeilla vaikka sivellintä, kun tussit tyrehtyivät kiihkeästä piirustelusta. Tehtävä ahisti ensin, piirtää nyt suosikkejaan uusiksi, mutta sitten kun alkoi tehä niin se olikin aika hauskaa. Oisin vaan voinu päättää aiheen aiemmin, niin ois ollut aikaa paneutua toteutukseen enemmän.

Anteeksi kaikki maailman Friikkilän veljes-fanit. 🙂

Kategoria: music, sarjiskurssi.



Yksi vastaus - “”Coverversio”: Friikkilän veljekset”

  1. CD-mies Kirjoittaa:

    Ruahhahhah! Pisteet yy-kaa-koo-neestä, Munchin Huudosta ja katukyseltävästä!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Kategoriat

Linkit