Tummansininen Nissan Micra vm.-86

9.10.2011 - 20:13 / enna.


 

Kotitehtäväksi tuli tällä kertaa valita yksi elämänsä auto ja piirtää jokin siihen liittyvä muisto 2-sivuiseksi sarjakuvaksi. No, on yksi tietty auto maailmassa jolla on ollut enemmän merkitystä kuin muilla… Mulla ei ole vaihtoehtoja, pakko oli tehdä tämä tästä. Oikeasti elämäni aikoinaan mullistanut tapahtuma, auto ja ihmiset. Olen pahoillani etten osaa piirtää kovin näköisiä, plus että muistini on myös hapertunut kymmenessä vuodessa. Että ei tosiaan ole yks yhteen ”oikein” piirretty tai muistettukaan, vaan aivojeni suodattama tulkinta aiheesta ”kotimatka Provinssirockista 2001 ja erään rokkibändin syntymä”. Hieman taiteellisia vapauksia…Enkä halunnut piirtää festariviikonlopusta seinäjokelaisella parkkipaikalla, missä bändiajatus alunperin syntyi, sillä siinä oli liikaa henkilöitä ja muistot on niin sekavat, heh heh. Piirsin sitten siitä kun ajeltiin kotiinpäin ja alettiin hioa ajatusta eteenpäin. Ehkä piirrän tästä joskus paremman version, katson faktat valokuvista ja kyselen tytöiltä, en tiedä.  Tai sitten en. 🙂 Rakkaudella Micratytöille!

Ja minulla on ongelmia skannerini kanssa, eikä  A4-kokoisen sivun skannaaminen yhtenä kuvana onnistunut, niin nuo on sitten ruutu kerrallaan tuossa.

Kategoria: music, sarjiskurssi.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Linkit