Kollektiivinen ”Täh?”

11.10.2011 - 21:47 / enna.


Sarjakuvapäiväkirjasta sunnuntai 25.9.2011. Rakkautta&Anarkiaa-festivaalin viimeinen päivä. Näin kaksi tyystin erilaista pläjäystä. Ensin Bollywood-megaturboaction ”Robot”, siinä oli robotti joka sai inhimilliset tunteet ja ihastui entisen Miss Maailman esittämään hahmoon (voi hyvänen aika), oli hyvän ja pahan taistelu, kaikenlaista sekavaa, omituista ihmis-ja maailmankuvaa, köpöä näyttelemistä ja kaikesta täysin irrallisia laulukohtauksia. Kesto kolme tuntia. Erittäin viihdyttävää! 😀 Haluan jakaa kanssanne elokuvan hämmentävimmän hetken, laulun Kilimanjarosta.

Illalla vielä Kim Ki-dukin ”Arirang”, jossa hän kuvasi itseään, haastatteli itseään, rypi itsesäälissä vuorihökkelissä, katseli itkien omia elokuviaan…

Mainio päivä joka tapauksessa, kiitos T ja J!

Kategoria: leffat.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Linkit