Sarjakuva ei-mistään

24.10.2011 - 8:13 / enna.


Sunnuntaipäivä 23.10.2011. Halusin kokeilla hourly comicin tekemistä, kuulosti hauskalta ja muutenkin tykkään piirtää tavallista arkea. Sattui tylsänpuoleinen päivä, mutta kerkesinpähän sitten piirtää sen tylsyyden… Hyvää harjoitusta minulle tämmöinen että pitää olla pian valmista eikä saa jäähä munimaan ja miettimään. Ja että pitää piirtää suoraan eikä luonnostella.

Lainaus Sarjispajailua-sivulta:

”Ideana on siis tehdä jokaisesta tunnista sarjakuva, jonka olet hereillä. Eli jos heräät esim. klo 8:00, ensimmäinen sarjakuva on valmiina klo 9:00. Seuraava sarjakuva on valmiina klo 10:00 jne. niin pitkään kunnes nukahdat.

Vinkkejä:
-Piirrä sellaiseen vihkoon, jota on helppo kuljettaa mukana
-Sarjakuvien pitäisi liittyä joko edelliseen tai käynnissä olevaan tuntiin. Eli tehdään omaelämänkerrallista sarjakuvaa
-Älä luonnostele vaan tee suoraan valmista matskua!”

Kategoria: elämää.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Linkit