Laululintuja

23.11.2011 - 20:44 / enna.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kattelin tänään kuvia muutaman vuoden takaisista keramiikkatöistäni ja piirsin huvikseni niiden pohjalta pari tuollaista kuvaa. Yhteen aikaan tein tämmösiä laulaja- tai soittajakuvia keraamisina reliefeinä.  Noihin aikoihin en piirtäny oikeastaan lainkaan muuten kuin suunnitellessani  savi- ja neuletöitä (ja pakollisia koulujuttuja). Olin aika vieraantunut kynästä ja hamuilin muita materiaaleja ja tekniikoita.

 

Tässä on muutama ennen polttoa ja lasitusta, mutta idea välittynee. Taisi olla v. 2005-2006 kun tein näitä.

Yksi valmis taulu. Mulla ei oo itelläni ainuttakaan näistä jäljellä, möin ja annoin lahjaksi osan.

Ennen keraamista muotoa olin pyöritellyt samaa aihetta yhdssä koulutyössä maalaamalla tällasia, koska olin niin inspiroitunut vanhojen kantri-ja rock’n’roll-emäntien kuvista ja levynkansista. Niin että tässä mentiin maalauksesta keramiikaksi ja sitten taas piirretyksi kuvaksi…

Jotenkin musta tuntuu että tulen palaamaan näihin jollain lailla vieläkin, aloin taas innostua.

Kategoria: hahmoja, music.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Linkit