Muistojen Twin Peaks

18.12.2011 - 0:49 / enna.


Piirretty lokakuun lopulla-joulukuun alussa 2011. Tuntui kai että ei vain laiskottele katsoessaan taas uudestaan suosikkisarjaansa, jos piirtää siitä samalla? Tämä nyt on tämmöinen jonkin asian harjoitelma. Kun aloin piirtää en tiennyt yhtään mitä aion tehdä tästä, eikä lopussakaan ollut kokonaisuudesta oikein mitään hajua. Ensimmäisenä piirsin tuon kuvan missä isä kieltää Twin Peaksin katsomisen, ja siihen sitten aloin sekavasti hahmotella jotain ympärille. Tällä kertaa en piirtänyt luonnoskirjaan vaan irrallisille A4:lle, osa kuvista on aika isoja oikeasti. Jotkut ruudut skannautui ihmeen sumeina, en osaa käyttää skanneriani enkä Gimp:iä kunnolla. Miksi skanneri lukee jotkin kuvat mustavalkoisiksi ja jotkut värikuviksi, kun ne on kaikki piirretty samoilla mustilla kynillä samanlaisille valkoisille papereille? Aika monta asiaa voisin muutenkin tehdä toisin, mutta voinhan vaikka tehdä joskus paremman version. Tulipahan nyt päivitettyä blogiakin.

Kategoria: leffat.Yksi vastaus - “Muistojen Twin Peaks”

  1. CD-mies Kirjoittaa:

    Tarjoapa tätä julkaistavaksi johonkin kanavaan!
    (Erityisen hieno toi ”2000-luvun loppu” 😉

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Linkit