Hounds of Love

8.01.2012 - 1:57 / enna.


Kokeilin huvikseni raapekartonkia ekaa kertaa. Kattelin elokuvia ja rapsuttelin. Hurjan kömpelöä näin alkuun ainakin…en tiedä tykkäänkö jäljestä, synkkää, synkkää. Onpa vaikea ajatella valot ja varjot toisinpäin, ei se oikein onnistunutkaan tässä ekassa. Terä on myös minusta paljon vaikeampi hallita kuin kynä. Mielenkiintoinen tekniikka mutta en nyt tiedä tuleeko tästä ”juttuni”. Voin sitä johonkin käyttää, kun pitää piirtää jotain painajaismaista…katellaan. Jatkamme harjoituksia!

Kategoria: music.4 vastausta - “Hounds of Love”

 1. samiru Kirjoittaa:

  tää on tosi hieno!

 2. enna Kirjoittaa:

  Kiitos! Sain siskolta semmosia teriä muutaman niin aattelin kokeilla. Teen niin pikkutarkkaa niin arveli että voisi sopia minulle. Aika armoton tuo raapekartonki, ei anna anteeksi virheviivoja. Kieli keskellä suuta saa tehä. Mutta jotain tyydytystä tuosta kyllä saa kun raapii valoa esiin mustasta…

 3. Jessica Kirjoittaa:

  Hieno!

 4. enna Kirjoittaa:

  Kiitti!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Linkit