Menneisyyttä

9.01.2012 - 20:06 / enna.


10 asiaa joita olen joskus ollut… Lisää raapekartonkiharjoittelua. Jotkut kuvat näyttää aika kivalta, osa meni aivan pieleen, liian valkoisiksi naamat. Tosiaan vaikeampi hallita terä kuin kynä, ei näytä omalta käsialalta, vähän niinku joku muu olis piirtänyt. Jännää…

Kategoria: elämää.8 vastausta - “Menneisyyttä”

 1. Iida Kirjoittaa:

  Nämä on hienoja, toimii hyvin sun piirrotyylillä! Mustalle tekeminen on kyllä jännää, itse joskus oon piirrelly valkosella kynällä mustalle paperille (en sarjakuvia, vaan mallista valokuvia), tollasta raapekartonkia olis hauska testata!

 2. enna Kirjoittaa:

  Tuo on aika mukavaa tuo raaputtelu. Todella hidasta kyllä, ja raapekartonki on aika hintavaa myös! Keskittymistä vaatii, eikä voi pyyhkiä viivoja pois. Melko meditatiivista siitä huolimatta.
  Temperasta saa sitä kartonkia ainakin, ja teriä. Voi kai sitä kyllä raaputtaa muullakin kuin virallisilla terillä? Mustalle pohjalle tekeminen on kyllä mielenkiintoista. Tuntuu että kuva näyttää heti kiinnostavammalta, kuin kynällä piirrettynä sama…jotenkin niin pahaenteisen, painajaismaisen näköistä, oli kuva-aihe mikä hyvänsä. Vaikeinta oli yrittää tehdä ihmisen naamoja, ilmeitä, ehkä ei tulis niin kömpelöä jälkeä ja silmiinpistäviä ”virheliukuja” terällä jos tekis isommassa koossa. Vois koittaa ihan tosiaan mustaa paperia ja valkoista puuväriä, opetella sillä ajattelemaan vaaleat ja tummat kohdat, kun tulee kalliiksi tuo raapekartongilla harjoittelu.. 🙂

 3. CD-mies Kirjoittaa:

  Koira on erityisen hieno, suorastaan kolmiulotteinen. Hevosen piirtäminen on kuulemma harvinainen taito, niin ainakin Korkeajännitys-piirtäjiltä kuulin. Jos sulla on hevonen hallussa niin tarjoapa taitoa jonnekin käyttöön! Vieläkö Hevoshullu-lehti on olemassa? Sinne Enna-sarjis!

 4. enna Kirjoittaa:

  Hevoisia oon piirrelly kovasti silloin nuorna hevoshulluna, kuten niin moni muukin, en minä tiiä onko se nyt erityisemmin hallussa enää…

 5. aiju Kirjoittaa:

  Mikä näistä äimistytti mua eniten oli BLONDI!!!

 6. enna Kirjoittaa:

  Blondina synnyin maailmaan! Shokkipaljastus! 😀 Kyllä ne hiukset tummui aika paljon myöhemmin, mutta luontoa olen auttanut oikeaan suuntaan noin 15-vuotiaasta asti.

 7. HS Kirjoittaa:

  hirmu hienoja nämä kaikki! Mä kokeilin tänään eka kertaa raapekartonkia pikkasen ja huhui miten koukuttavaa ja vaikeaa. Sellaista missä pitää hyväksyä kaikki.

 8. enna Kirjoittaa:

  No sepä justiin, kun jokainen viiva on sitten siinä lopullisesti. Se näytti hyvältä se sun raaputtelu!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Kategoriat

Linkit